تاثیر روغن آویشن و روغن درخت چای برای درمان جوش

اشتراک گذاری مطلب

روغن آویشن و روغن درخت چای: 2 ترکیب گیاهی آنتی باکتریال موثر در درمان جوش ها

یکی از مهمترین و موثرترین ترکیبات موثر گیاهی برای درمان جوش عصاره یا روغن درخت چای با نام انگلیسی “Tea tree ” است.

تاریخچه گیاه درخت چای در درمان جوش:

روغن درخت چای از یک نوع درختچه ی همیشه سبز از خانواده مورد (Myrtaceae) با نام علمی Melaleuca Alternifolia  که بومی استرالیاست به دست می آید.

بومیان استرالیایی قرن هاست که از خواص دارویی این گیاه بهره می برند اما مطالعات آرتور پنفولد، محقق و کارآفرین استرالیایی، بر روی خواص این روغن در سال 1920 و گزارشات او مبنی بر خواص ضدعفونی کننده و آنتی سپتیک منحصر به فرد این گیاه باعث ورود آن به عرصه تجارت جهانی شد.  ادامه این تحقیقات تاثیرات چشمگیر روغن درخت چای در درمان جوش را اثبات کرد.

یکی از مهمترین شاخصه های ضدجوش بودن یک ترکیب، خواص آنتی باکتریال آن است. چرا که مهمترین عامل ایجاد آکنه باکتری های مولد آکنه هستند. مطالعات آرتور نشان داد که درخت چای 12 برابر فنول خاصیت ضدباکتری دارد. خواص میکروب زدایی منحصر به فرد روغن درخت چای آن را تبدیل به یکی از شاخص ترین گیاهان در درمان عفونت ها و زخم ها کرد. چنان که دو دهه بعد و طی جنگ جهانی دوم از کیت های ساخته شده با عصاره درخت چای برای درمان زخم ها و عفونت ها استفاده می شد که اهمین و ارزش درخت چای را نشان می دهد.

خواص روغن درخت چای:

سازمان نماینده صنعت روغن درخت چای استرالیا در سایت رسمی خود روغن گیاه Melaleuca Alternifolia را اینگونه معرفی کرده است: روغن درخت چای اصل یا خالص یک اسانس روغنی و آنتی سپتیک (ضدمیکروب) طبیعی است که خلوص و کیفیت آن از درجه اهمیت زیادی برخودار است. این روغن دارای خواص آنتی سپتیک، ضد باکتری، ضدقارچ و ضدویروس است و به طور گسترده ای در صنعت آرایشی و بهداشتی شامل شامپوها، کرم ها، ژل ها، محصولات شستشوی صورت ضدآکنه و دهانشویه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

تحقیق دقیقی که برای بررسی عملکرد این ماده انجام گرفت نشان داد که میزان ضدعفونی کنندگی شوینده حاوی 5% دارای اثر ضدعفونی کنندگی برابر و حتی بیشتر از الکل است. (Messager,2004).

صابون زغال و روغن درخت چای ایدن ضمن کمک به درمان آکنه، باعث کنترل چربی پوست و جلوگیری از ایجاد جوش می شود

تحقیق دقیقی که برای بررسی عملکرد روغن درخت چای در سال 2004 انجام شد نشان داد که خواص ضدعفونی کنندگی شوینده ی حاوی 5% از این روغن اثر برابر و حتی بیشتر از الکل دارد. (Messager,2004)

یکی از مباحث پراهمیت در حوزه ی گیاهان دارویی جایگزینی گیاهان بومی با مکانیسم و اثربخشی مشابه است. از گیاهان بومی ایران که خاصیت ضدباکتری مشابهی با درخت چای داشته باشد می توان آویشن را نام برد.

خواص روغن آویشن و مقایسه با روغن درخت چای 

آویشن (Thyme) از خانواده نعناعیان و یکی از با ارزش ترین گیاهان در حوزه گیاهان دارویی است. اسانس روغنی آویشن خواص آنتی اکسیدانی، ضدباکتری و ضدویروس و ضدالتهاب قوی دارد. روغن آویشن در رفع جوش های پوستی، رفع قرمزی جوش و التهابات ناشی از آن و رفع شوره موی سر بسیار موثر است.

صابون زغال و روغن درخت چای برای درمان جوش. محصولات طبیعی و ارگانیک ایدن

یکی دیگر از ویژگی منحصر به فرد عصاره آویشن خاصیت پاک کنندگی آن است و به همین دلیل یکی از ترکیباتی است که برای پاکسازی پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن آویشن حاوی دو ترکیب با ارزش تیمول و کارواکول است که خواص بینظیر این گیاه مربوط به آنهاست. این دو ترکیب مهم خنثی کننده رادیکال های آزاد هستند و همچنین دارای اثرات حفاظتی بر روی DNA می باشند. خواص ضدالتهاب قوی روغن آویشن و خواص آنتی اکسیدان آن باعث ایجاد پتانسیل بالای درمانی در این ترکیب شده است.

خواص آنتی باکتریال آویشن از روغن درخت چای بیشتر است و در درمان آکنه بسیار موثر است.

از دیرباز روغن و عصاره آویشن برای درمان برونشیت و آسم مورد استفاده قرار می گرفته است. دلیل آن خواص بسیار قوی آن برای رفع التهابات و خواص آنتی باکتریال و ضدویروس آن است. امروزه نیز طب مدرن عصاره این گیاه را یکی از بهترین جایگزین های برای داروهای شیمیایی دانسته است.

ترکیبات این روغن به صورت رایحه درمانی به ایجاد آرامش عصبی و محافظت از سیستم عصبی کمک قابل توجهی می کند.

اسانس روغنی آویشن ایدن به صورت 100% خالص و استخراج شده از آویشن بومی ایران است.  استفاده از اسانس روغنی آویشن در ترکیب با کرم های روزانه باعث کنترل ترشح چربی پوست های چرب می شود.

تحقیقات جدید محققین نشان میدهد که خواص ضد باکتری و ضدجوش آویشن قویتر از روغن درخت چای است و از نظر اثربخشی با بنزوئیل پراکساید قابل مقایسه است. ترکیب آویشن و زغال فعال ضمن کنترل چربی موضعی باعث پاکسازی عمقی پوست می شوند و برای پیشگیری و درمان جوش مناسب است.  گیاه آویشن از این جهت برای پوست های حساس توصیه شده است که خواص ضد التهابی قوی دارد و ضد حساسیت است. صابون آویشن و زغال ایدن اثرات درمانی ضدجوش، اثرات آنتی اکسیدانی و آبرسانی قوی دارد و مانع ایجاد خشکی پوست می شود.

 

 

تحقیقات جدید محققین نشان می دهد که خواص ضد باکتری و ضد جوش آویشن قویتر از روغن درخت چای است و از نظر اثربخشی با بنزوئیل پراکساید قابل مقایسه است.

14 پاسخ

  1. بسیار عالی است کارهایتان من از وقتی از محصولات شما استفاده میکنم لطافت پوستم چند برابر شده است. مخصوصا صابون عسل برای پوست بدن. کارتون درسته.

  2. با سلام و با تشکر از محصولات خوبی که به جامعه ارائه می دهید.
    باید بگویم که محصولاتتان عالی است بخصوص «صابون ذغال» که معجزه آسا موثر است. و «صابون زردچوبه» که
    واقعا در از بین بردن لک های صورت و سفیدی پوست صورت فوق العاده است.

  3. با سلام محصولاتتون عالین من از صابون عسل واسطوخودوس استفاده کردم خشکی پوستم برطرف شده ولطافت خاصی پیدا کرده ممنون از محصولات بسیار خوبتون .🙏♥️🌹پایدار باشید

  4. با سلام. من چند سالیست از محصولاتتون استفاده میکنم. مخصوصا صابون زردچوبه برای صورت که باعث کم رنگ شدن لک های صورتم شده. کیفیتتون عالیه.

  5. با سلام. صابون ذغال رو چند وقتیست استفاده میکنم و به جرئت میگم که هیچ محصولی به این خوبی تو بازار برای پوست چرب وجود نداره.

    1. سلام دوست عزیز🌹 .
      بله عزیزم روغن آویشن هم خاصیت پاکسازی منافذ رو داره و هم قابضه و باعث کوچکتر شدن منافذ پوست میشه 🌿
      روغن درخت چای هم یک کنترل کننده ی قوی چربی پوسته و روی کوچک تر شدن منافذ تاثیرگذاره (نسبت به آویشن اثر قابض کمتری داره ولی موثره)🌿
      صابون های ایدن این دو روغن هم درصد موثر از این دو روغن رو دارند و علاوه بر آن حاوی زغال فعال هستند که در کوچک کردن روزنه های پوستی و پاکسازی آنها بسیار موثرند و اثرشون قابل مشاهده ست ✨🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مجله را دنبال کنید

با وارد کردن آدرس ایمیلتان از مطالب جدید مجله ایدن و تخفیفات ایدن مطلع شوید.

سایر مطالب مجله ایدن

وبلاگ

فواید ماساژ با گواشا

گواشا چیست؟ استفاده از گواشا برای ماساژ بدن ریشه در سنت چین دارد. سنگ گواشا یک تکنیک ماساژ درمانی است که با افزایش گردش خون